II Festes de Volpelleres 2017

2017-09-18    |    Centro perfetti, Articles català

El passat dia 16 de setembre el Centre de Fisioteràpia Perfetti va participar com a entitat a la II edició de la Festa Major de Volpelleres 2017. 

Durant el mati es van realitzar diferents activitats relacionades amb el cos humà destinades als nens i nenes de Volpelleres com el ninot articular, el cub conte o el puzzle esquelet. 

Durant el mati els fisioterapeutes (Victor, Carolina, Èlia, Mónica, Aurora i Ángeles), la Laura logopeda, la Judith neuropsicòloga i l'Ariadna psicopedagoga del centre van respondre als dubtes i preguntes que plantejaven els veïns i veïnes de Volpelleres.

Aprofitem aquest blog per felicitar als organitzadors de la Festa desitjant que en puguin organitzar més durant molts anys.

Si vols aconseguir el ninot articular o el cub-conte vine a buscar-lo al centre de Fisioteràpia Perfetti!c/de Benet Cortada 12 Sant Cugat del Vallés 

Estem molt aprop dels FGC Volpelleres i del Mercadona.    

 

     


            

         


            


    

           


                                                      Volver al listado de noticias
Temas

No se trata de enseñar al enfermo a "moverse", sino de guiarle para que dirija la atención hacia las diferentes informaciones provenientes del cuerpo.

Carlo Perfetti, Neurólogo

El aprendizaje es la condición previa al proceso de desarrollo.

Vygotsky L.S, Psicólogo

El problema está en el cerebro y no en el músculo. Usemos el cerebro del paciente.

Carlo Perfetti, Neurólogo
Nuestro sitio web utiliza cookies para mejorar los servicios que se ofrecen. Si continúa navegando, asumiremos que acepta su uso