Parkinson i Rehabilitació

2016-05-09    |    Parkinson, Formación, Centro perfetti, Pacientes

El dia 30 de maig a les 18:00 de la tarda es realitzarà al Centre Perfetti  una xerrada dirigida a tots aquells afectats,  familiars i cuidadors de la malaltia de Parkinson. L'equip del Centre de Fisioteràpia Perfetti de Volpelleres obre les seves portes als veïns i veïnes de Sant Cugat del Vallés per explicar el tractament neurorehabilitador de la malaltia de Parkinson tenint en compte els estudis científics actuals. De forma voluntària i per aquells/es que vulguin participar es realitzarà un taller pràctic de teràpia propioceptiva. La conferencia anirà a càrrec d'en Víctor Argüelles i Elia González  responsables del servei de neurorehabilitació  del centre Perfetti i professors de la UIC Universitat Internacional de Catalunya i a l'escola universitària Gimbernat (UAB) respectivament.

Entrada lliure.

Places limitades. És necessari reservar la seva plaça a info@centroperfetti.com 

c/de Benet Cortada 12, Sant Cugat del Valles, al costat del FGC Volpelleres

          Volver al listado de noticias
Temas

No se trata de enseñar al enfermo a "moverse", sino de guiarle para que dirija la atención hacia las diferentes informaciones provenientes del cuerpo.

Carlo Perfetti, Neurólogo

El aprendizaje es la condición previa al proceso de desarrollo.

Vygotsky L.S, Psicólogo

El problema está en el cerebro y no en el músculo. Usemos el cerebro del paciente.

Carlo Perfetti, Neurólogo
Nuestro sitio web utiliza cookies para mejorar los servicios que se ofrecen. Si continúa navegando, asumiremos que acepta su uso